Start een actie

Hoe kun jij je eigen actie organiseren?

Je kunt Stichting Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk helpen door een actie te organiseren om donaties te verzamelen of om de AYA-boodschap ‘In Nederland krijgt elke AYA de allerbeste zorg’ te communiceren aan professionals en/of de Nederlandse burger.

Stichting Nationaal AYA 'Jong & Kanker' Zorgnetwerk heeft de ANBI-status.

Haal inspiratie uit eerdere acties of geef en steun de lopende acties! 

Voorbeelden van inspirerende acties die zijn georganiseerd zijn: Crossfit actie voor AYA, sponsoractie tijdens de Nijmeegse Vierdaagsede HAYAcinthenactie, de RAG-week 2017 (een jaarlijks terugkerende week waarin studenten zich in zetten voor het goede doel), Buddy-project door studenten (de AYA-boodschap verspreiden in de medische wereld), bikesteppen voor het AYA Zorgnetwerk, een verwendag voor AYA's door een visagist en flesseninzamelingen bij supermarkten!

Jip schreef en nam het lijflied 'Leef!' op voor het AYA Zorgnetwerk. Download het lijflied 'Leef!' Powered by Jip en steun daarmee het Nationaal AYA 'Jong & Kanker' Zorgnetwerk.

Bekijk recent uitgevoerde acties en lopende acties en de daarbij behorende donaties!

Doneer je kerstpakket!
Sommige werkgevers bieden de mogelijkheid te kiezen tussen een kerstpakket of een donatie aan een goede doel. Wil jij AYA-zorg steunen? Draag ons aan als goed doel deze kerst! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb jij creatieve ideeën en wil je deze graag uitvoeren voor Stichting Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk? Wij zien jouw telefoontje of e-mail graag tegemoet! Indien je direct jouw eigen actie wil starten kan dit via de onderstaande button via ons goede doel op geef.nl (klik rechts op 'maak een actie').

Hyacinten verkoop in ziekenhuis
TOP