Word vrijwilliger

Hoe kun jij helpen als vrijwilliger?

Het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk bestaat uit zorgprofessionals en vrijwilligers, mensen die zich vol enthousiasme inzetten voor een gezamenlijk doel: de levensverwachting en de kwaliteit van leven van de AYA verbeteren. Iedereen kan vrijwilliger worden, hiervoor hoef je geen AYA of een van de naasten te zijn. Als vrijwilliger kun je veel betekenen!

Online marketing & zichtbaarheid

Wij zoeken vrijwilligers voor onze online kanalen. Wij vinden het belangrijk om onze kernboodschap en daarbijbehorende activiteiten naar buiten te brengen, zowel offline als online. Wij willen ons publiek regelmatig updaten met interessante en aantrekkelijke nieuwsberichten via de website en social media en we werven graag nieuwe sponsoren. Vind jij het leuk om jouw steentje bij te dragen aan het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk middels het schrijven van nieuwsberichten, het vormgeven van communicatie en PR, het maken van social media berichten of misschien door het werven van sponsoren of door mee te werken aan een project (al dan niet wetenschappelijk)?

AYA-ambassadeur

Breng de AYA-boodschap over aan een nog groter publiek!

Fundraising

Onder ‘fundraising’ verstaan wij het verzamelen van schenkingen en donaties om o.a. onderzoek naar kanker op de AYA-leeftijd te financieren en zo de zorg te kunnen verbeteren. Vind jij het leuk om organisaties en andere betrokkenen te benaderen en te overtuigen van AYA-zorg? Of ben jij het creatieve brein achter acties en wil je deze graag organiseren om zo schenkingen te verzamelen? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Wetenschappelijk onderzoek

Ondersteun onze onderzoekers door bv. het verzamelen van resultaten of het analyseren van data. Zoek jij nog een stage? Wij bieden verschillende mogelijkheden!

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Je komt terecht in een inspirerend team waar mensen zich vol passie inzetten voor betere AYA-zorg! Je doet ervaring op met co-design, co-participatie en je leert om jouw expertise en verantwoordelijkheid in te zetten voor het grote geheel, zelfstandig te werken en samen te werken aan de beste AYA-zorg. Zijn wij op zoek naar jou? Neem contact met ons op!

TOP