Steun ons

Help jij het AYA Zorgnetwerk?

Kanker rond je twintigste is écht wat anders. Denk aan vaak intensieve anti-kanker behandelingen, aan verlies van vruchtbaarheid, sociale isolatie door de kanker en de behandelingen, geen werk krijgen, niet onbezorgd aan de toekomst kunnen bouwen. Daarom vinden wij dat er leeftijdsspecifieke hulp moet blijven bestaan en dat er onderzoek naar het onbekende gedaan moet worden. Steun jij ons?

Het Nationaal AYA ‘Jong en Kanker’ Zorgnetwerk is een zorgnetwerk waarin zorgprofessionals en jongvolwassenen de schouders zetten onder leeftijdsspecifieke zorg vanaf diagnose. Op deze leeftijd (18-35 jaar) is het krijgen van kanker zeldzaam. Daardoor verdwijnt deze doelgroep nog steeds onder de radar en krijgen zij niet de zorg die zij verdienen. Het platform zet zich 100% in voor de allerbeste zorg voor jongvolwassenen met kanker om zo de levensduur en levenskwaliteit te verbeteren.

Deze AYA-zorg wordt niet structureel betaald. We werken hard om dit voor elkaar te krijgen en zijn dan ook in overleg met zorgverzekeraars, besturen ziekenhuizen en de politiek. Tot die tijd kan jij ons helpen. Iedere AYA heeft recht op AYA-zorg. Help jij mee om AYA-zorg de normaalste zaak van de wereld te laten zijn?

Met jouw bijdrage kan het Nationaal AYA 'Jong & Kanker' Zorgnetwerk:
- De zorg voor AYA's verbeteren
- Nog méér AYA's helpen, door heel Nederland
- Onderwijs verlenen aan zorgprofessionals zodat zij AYA-zorg kunnen verlenen
- Onderzoek doen naar kanker in deze leeftijdscategorie
- Bewustwording van de noodzaak van AYA-zorg creëren

Lees in ons jaarverslag hoe jouw euro besteed wordt!

Stichting Nationaal AYA 'Jong & Kanker' Zorgnetwerk heeft de ANBI-status.

Er zijn verschillende manieren waarop je AYA's kunt helpen.

Doneer direct

Wij, zowel AYA's als zorgprofessionals, zijn ontzettend blij en dankbaar met iedere gift. Je kunt eenmalig een donatie doen, klein of groot.

AYA Collectebussen

Start een actie

Wil je AYA's op een andere manier steunen en jezelf inzetten? Wij waarderen jouw eigen initiatief. Denk bijvoorbeeld aan een sponsorloop, een inzamelactie, een actie met de klas, vier je verjaardag en vraag om een donatie of verkoop je eigen creaties. Alle ideeën zijn welkom!

Op het moment loopt er een sponsoractie voor de ‘Camino’ naar Santiago de Compostella door Kim. Nieuwsgierig? Lees haar verhaal en steun haar!

Kim's Camino 4 AYA

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger kun je een grote bijdrage leveren! Er zijn diverse activiteiten waarbij vrijwilligers van betekenis kunnen zijn. Denk hierbij aan de verkoop van hyacinten (voor het AYA Zorgnetwerk) om geld in te zamelen, het geven van presentaties op scholen als AYA-ambassadeur, of het ondersteunen van het jaarlijkse SPACE 4 AYA-congres.

Word maatschappelijk partner

Als bedrijf kunt u maatschappelijk partner van de Stichting Nationaal AYA 'Jong & Kanker' Zorgnetwerk worden om het doel van het platform te steunen. Dit kan met een financiële bijdrage of door de competenties van uw bedrijf in te zetten voor het verspreiden van de boodschap, denk bijvoorbeeld aan PR, communicatie of andere zaken.

TOP