AYA Congres

Wat is het AYA Congres?

Het AYA Congres heet SPACE 4 AYA, vrij vertaald betekent het ruimte voor AYA. Dit is het jaarlijks congres voor AYA’s én zorgprofessionals waarin maximaal (nieuwe) kennis en kunde over verschillende ‘kanker op de AYA-leeftijd’ thema’s inspirerend en uitnodigend uitgewisseld worden. SPACE 4 AYA geeft de deelnemer een stevige ‘kanker op de AYA-leeftijd’ kennis upload waarmee je in de praktijk verder kan en draagt daarmee bij aan een betere kwaliteit van leven van de AYA.

  • Interactieve presentaties door professionals en AYA’s in plenaire en parallelle sessies.
  • Posters en pitches van wetenschappelijke onderzoeksdata en ideeën.

Het 7e AYA congres zal plaatsvinden op donderdag 4 maart 2021, geheel in digitale vorm.

AYACongres lege zaal

Voor wie is het AYA Congres?

Voor AYA’s en naasten, verpleegkundigen/ verpleegkundig specialisten, medisch specialisten betrokken bij AYA-zorg, medisch maatschappelijk werkers, psychologen, fysiotherapeuten en andere (toekomstige) zorgprofessionals met special interest in leeftijdsspecifieke AYA-zorg. Lees meer over voor wie het AYA Congres is.

Wat haal je bij het AYA Congres?

Leeftijdsspecifieke AYA kennis
Inhouds- én ervaringsdeskundige experts informeren je over de nieuwste ontwikkelingen van ‘kanker op de AYA-leeftijd’ binnen zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleidingen.

Inspiratie en motivatie
Het nationale AYA congres SPACE 4 AYA is hét toonaangevende congres in Nederland over leeftijdsspecifieke zorg voor en met jongvolwassenen met kanker.

Ontmoeting en contact
Zorg of onderzoek doe je samen met de AYA’s en andere zorgprofessionals. Zo kan je zorg steeds verbeteren. Dealen met kanker op de AYA-leeftijd, kan je samen doen met je zorgprofessionals en andere AYA’s of naasten.

Wat draag jij bij aan het AYA Congres?

Jouw kennis en kunde
Jouw inbreng en inzichten, jouw wensen en vragen zijn noodzakelijk om de leeftijdsspecifieke zorg in Nederland actueel te kunnen houden en te verbeteren. Dat geldt voor zowel (ex-)patiënten als zorgprofessionals.

2019

TOP