Ga naar de inhoud

Congres

SPACE4AYA betekent vrij vertaald ‘ruimte voor AYA’. Op dit congres staat dan ook het thema ‘kanker op de AYA-leeftijd’ centraal en zijn niet alleen zorgverleners, maar juist ook AYA’s welkom. Het SPACE4AYA-congres biedt deelnemers de meest recente kennis en inzichten waarmee zorgverleners direct verder kunnen in de AYA-zorgpraktijk.

Het 8e SPACE4AYA-congres zal plaatsvinden op 9 maart 2023, meer informatie volgt!

logo Space4AYA

Voor wie is het SPACE4AYA-congres?

  • (Toekomstig) zorgprofessionals en hulpverleners: het AYA congres kan onmogelijk een succes worden zonder de zorgprofessionals. Alle medisch specialisten, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten, psychologen, maatschappelijk werkers, paramedici en andere zorgverleners die betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in AYA-zorg zijn van harte welkom.
  • AYA’s en naasten: het SPACE4AYA-congres gaat over leeftijdsspecifieke zorg afgestemd op jouw behoeften. Denk aan onderwerpen als opleiding, werk, financiën, zelfstandigheid, (het aangaan van) relaties, vruchtbaarheid, hypotheken, voeding en seksualiteit. Praat mee en ontdek alles over AYA-zorg. Deelname voor AYA’s en naasten is gratis.
  • Beleidsmakers en bestuurders die willen bijdragen aan optimale leeftijdsspecifieke zorgverlening voor AYA’s in Nederland.
Hoestie op AYA Congres

Wat kun je verwachten op het SPACE4AYA-congres?

  • Kennis over leeftijdsspecifieke zorg: inhoudelijke experts én ervaringsdeskundigen informeren je over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kanker op de AYA-leeftijd binnen zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleidingen in interactieve presentaties tijdens plenaire en parallelle sessies;
  • Inspiratie en motivatie door posters en pitches over wetenschappelijk onderzoek;
  • Ontmoeting en contact dankzij de speciale AYA-lounge waar AYA’s en naasten tijdens het congres kunnen chillen en stands met informatie van patiëntenorganisaties en lotgenotencontact.

Meer informatie over SPACE4AYA 2023 volgt!