Inloggen AYA community

Log direct in of maak een account aan bij een van de communities. Je kunt een account aanmaken door op het inlogscherm op 'word deelnemer' te klikken en het formulier in te vullen. Vergeet daarna niet je aanmelding compleet te maken door in de bevestigingsmail te klikken op 'e-mailadres bevestigen'.

AYA4 All AYA: Community voor alle AYA's

AYA4 All AYA: Community voor alle AYA's

AYA staat voor Adolescent & Young Adult, jongvolwassen met kanker in de leeftijd van 18-39 jaar. Waar kun je terecht met je vragen over je ziekte en over het dealen met kanker? Leeftijd-lotgenoten treffen in een veilige, afgeschermde online omgeving?  Op de AYA4 community kun je andere AYA’s  ontmoeten, ervaringen uitwisselen, kennis en gevoelens delen. Sinds 2010 is de AYA4 community opgericht door AYA’s van Expertise platform Radboudumc en zij hebben er samen met professionals voor gezorgd dat de AYA4 community open is gesteld voor alle AYA’s in Nederland.

AYA4 Breast: voor AYA’s met borstkanker

AYA4 Breast: voor AYA's met borstkanker

Op deze community kun je terecht met je vragen over je ziekte en over het dealen met borstkanker/ lotgenoten treffen in een veilige, afgeschermde online omgeving. Je kunt hier ervaringen uitwisselen, kennis en gevoelens delen.

AYA4 Naasten: voor naasten van AYA’s.

AYA4 Naasten: voor naasten van AYA's

Iemand van wie je houdt krijgt kanker: zijn of haar leven staat ineens op de kop. Maar ook dat van naasten; of je nu partner, ouder, broer, zus of vriend bent. Jouw geliefde vriend, vriendin, partner, zoon of dochter is in de bloei van zijn of haar leven en ziet nu ineens alles veranderen. Dat levert ook voor jou allerlei vragen op. Hoe kun je er zo goed mogelijk zijn voor hem of haar? Hoe ga je om met je eigen emoties en vragen. Speciaal voor jou is er nu de AYA4 Naasten community. Hier kun je lotgenoten treffen in een veilige, afgeschermde online omgeving, ervaringen uitwisselen, kennis en gevoelens delen.

TOP