Ga naar de inhoud

AYA Thema Avond (Sociale) relaties & Seksualiteit | Jong & Kanker

Omgaan met kanker: (Sociale) relaties & Seksualiteit

Je staat er misschien niet meteen bij stil, wanneer je kanker krijgt. Eerste prioriteit is beter worden, toch?! Maar na die heftige periode merk je dat kanker jou en je naasten op verschillende manier raakt. Oók op het gebied van je eigen identiteit, relatie(vorming), intimiteit en seks.

What to do?!
De eerste stap: praat erover! Je ervaart dit niet alleen. Het kan best ingewikkeld zijn, vandaar dat deze avond wordt georganiseerd. We hopen dat de praktische tips en adviezen van lotgenoten en deskundigen, aangevuld met het delen van jullie eigen ervaringen, behulpzaam kan zijn!

Wat?
Een interactieve, informatieve (en gezellige!) avond voor jonge mensen die kanker hebben (gehad)

Wanneer?
Donderdag 6 juni 2019, vanaf 19:00 (inloop v.a. 18:30) tot 21:15
Daarna sluiten we af met een gezellig borreltje!

Waar?
Polikliniek Oncologie, ontvangst in “De Stee” (er is bewegwijzering in het UMCG, neem bij ingang 19 de lift of trap naar de 1e etage).
UMCG (Hanzeplein 1, 9713 GZ Groningen)

Voor wie?
AYA’s- (Adolescents & Young Adults: (ex-)kankerpatiënten tussen de 18 – 35 jaar)) én hun partners
Ook als je niet behandeld bent in het UMCG ben je uiteraard van harte welkom!

Let op: deze avond is zowel voor single AYA’s, als voor stellen. Dus ook als je geen relatie hebt, of zonder partner wilt komen ben je ook van harte uitgenodigd! Natuurlijk ben je ook vrij om een andere directe naaste (vriend(in), zus/broer, e.d.) mee te nemen.

Deelname is gratis. Graag op tijd aanmelden via AYAlounge@onco.umcg.nl. Geef even aan met hoeveel personen je komt, i.v.m. hapje en drankje.

Lees meer informatie in de Programmaflyer van de thema avond ‘relaties en seksualiteit’


N.B. Dit initiatief wordt georganiseerd en financieel gedragen vanuit AYA Kenniscentrum UMCG en de AYA Lounge UMCG. Het UMCG werkt bij de organisatie van dergelijke activiteiten nauw samen met het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk en de Activiteiten Commissie van Stichting Jongeren en Kanker.