Ga naar de inhoud

Nijmeegse Vierdaagse voor AYA | 6000 euro

De Vierdaagse is een wandelprestatietocht van 4 dagen waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola! Dit jaar liepen er maar liefst 8 lopers de Nijmeegse Vierdaagse als sponsoractie voor het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk!

Een aantal wandelaars liepen deze zomer de Vierdaagse als sponsoractie, om geld in te zamelen voor een goed doel, het AYA Zorgnetwerk. Goed nieuws: zij hebben samen €6000,- opgehaald en stonden op nummer 9 onder de wandelaars die geld inzamelen!

In mei organiseerden we een kennismakingsavond tussen AYA en de wandelaars: wie ben je, waarom loop je voor AYA, wat is een AYA en hoe werkt het AYA zorgnetwerk eigenlijk? Dat zijn vragen die beantwoord werden onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij zijn erg blij met dit enthousiasme en hebben hen dan ook vanaf de zijlijn aangemoedigd.

Benieuwd naar het verhaal van de lopers? Lees hun verhaal via de Vierdaagse Sponsorloop, of volg ze op Instagram. Enthousiast geworden en wil je volgend jaar ook de Nijmeegse Vierdaagse lopen voor het AYA Zorgnetwerk? Neem contact met ons op en hou onze website dan in de gaten!